Hotels bij Ibiza Airport

In tegenstelling tot de meeste grotere luchthavens heeft Ibiza Airport geen échte luchthaven hotels. Dit is enerzijds te verklaren doordat Ibiza een echte reisbestemming is en weinig mensen de dag na aankomst al meteen doorreizen naar een ander land. Er zijn zo goed als geen overstappers te vinden. Anderzijds is de luchthaven ook gelegen vlakbij het strand van Playa d’en Bossa, een strand ten oosten van het vliegveld met heel veel hotels. Wil je dus dicht bij de luchthaven op hotel gaan, dan is een hotel bij Playa d’en Bossa de ideale oplossing. Om bij deze hotels te geraken is het een dikke 5 minuutjes rijden, zeker niet ver dus. Alle waarderingen hieronder van de hotels bij Ibiza Airport zijn gebaseerd op de hotelvergelijkingswebsite booking.com.

Het Grand Palladium White Island Resort & Spa is het hotel dat het dichtst bij de luchthaven is gelegen. Op bijna 4 kilometer afstand over de weg kost een taxi vanaf het vliegveld tot en met het hotel zo’n €12. Het is een perfect hotel voor een echte ontspanvakantie, het is ook een van de vele all inclusive hotels bij Ibiza Airport. Het hotel heeft een grote bar en een buffetrestaurant. Het hotel is ook gelegen aan het strand. Gratis WiFi in het hele hotel. Er is verder een buitenzwembad, een fitnessruimte en ook een luchthavenshuttle! Het hotel heeft als gemiddelde beoordeling een 8,3 uit meer dan 600 beoordelingen op booking.com, het is dus zeker dik in orde!

Ook een goed hotel is het Hard Rock Hotel Ibiza. Het hotel ligt ook vlak aan het strand bij Ibiza Airport. Dit hotel is vrij bijzonder aangezien het een duidelijk thema heeft: muziek. Het hele hotel is voorzien van allerlei souvenirs uit de muziekwereld en er is ook een groot openluchtpodium waar elke week grote concerten worden georganiseerd. Naast gratis WiFi in alle kamers heeft elke kamer ook en fitnesscentrum, airconditioning, een minibar en een flatscreen. Het hotel heeft 2 restaurants en meerder gezellige bars. Voor kinderen en tieners zijn er aparte ruimtes en amusementsprogramma’s.  Het Hard Rock Hotel heeft een hoge score gekregen: 8,7 uit meer dan 1500 beoordelingen op booking.com. Het is dus een echte topper!

Zonder kinderen is het Ushuaia Ibiza Beach Hotel de laatste aanrader om dicht bij de luchthaven te overnachten. Het hotel is uitsluitend voor volwassenen en je kan gebruik maken van een spa, 2 buitenzwembaden en verschillende ligbedden om te zonnen. Het hotel ligt ook aan het strand Playa d’en Bossa, met af en  toe live DJ’s! Er staat een nachtclub tegenover het hotel (genaamd Space). Elke kamer is voorzien van airconditioning, een plasma tv en een iPod-dock om muziek te spelen. Verder heb je in het hotel nog een Japans fusionrestaurant, een beach club-restaurant en een restaurant gespecialiseerd in vleesgerechten. Met een score van 8,3 uit 1400 beoordelingen op booking.com is het gegarandeerd genieten geblazen in dit hotel!

Ben je toch niet helemaal overtuigd door onze aanraders of zoek je een hotel dat iets verder van de luchthaven gelegen is kan je steeds een zoeken op booking.com naar andere hotels. Ibiza biedt namelijk een enorm uitgebreide keuze aan hotels bij Ibiza Airport, je zal dan gegarandeerd het perfecte hotel vinden. Wij raden aan om op booking.com te kijken, ook vanwege de laagsteprijs-garantie die de website biedt. Succes met zoeken naar het perfecte hotel bij Ibiza Airport!